DOLCETTO 2021
La Collina di Dioniso - Dolcetto 2021
Id produktu:
VARIETAL: 100% Dolcetto
FARMING: La Collina di Dioniso
ENOLOGIST: Sergio Molino
PRODUCTION: La Morra
HEIGHT ABOVE SEA-LEVEL: 350 m
EXPOSURE: South-east
CULTIVATION METHOD: Guyot
CLIMATE: Cold winters, hot summers
SOIL: Calcareous marl
YIELD PER HECTARE: 60 QL/H
DENSITY OF PLANTING: 90 x 260
AGE OF VINES: 25-30 years
HARVEST: Mid-September
FERMENTATION VATS: Stainless steel
WINE-MAKING METHOD: Crushing and destemming.
Fermentation at controlled temperature of 28°C with own natural yeasts
AGEING: Stainless steel
CONSERVATION: 5/6 years
SERVING TEMPERATURE: 15-18° C
14,00€
Pre členov wineshelf klubu iba: 13,80€
Dostupnosť: vypredané
Možnú dostupnosť môžete preveriť na info@wineshelf.sk
Možnú dostupnosť môžete preveriť na info@wineshelf.sk
Dbáme na vysoké štandardy kvality našich produktov a služieb a súčasne aj na zodpovedné pitie.
Preto je obsah tejto stránky dostupný len osobám starším ako 18 rokov