BARBERA D'ALBA D.O.C. 2021
Výrazne ovocná s nízkym obsahom trieslovín, je táto skvelá Barbera!
Id produktu:
VARIETAL: 100% Barbera
FARMING: La Collina di Dioniso
ENOLOGIST: Sergio Molino
PRODUCTION: La Morra, Priocca
HEIGHT ABOVE SEA-LEVEL: 280 m
EXPOSURE: South-east
CULTIVATION METHOD: Guyot
CLIMATE: Cold winters, hot summers
SOIL: Calcareous marl
YIELD PER HECTARE: 80 QL/H
DENSITY OF PLANTING: 90 x 260
AGE OF VINES: 15-25 years
HARVEST: End-September
FERMENTATION VATS: Stainless steel
WINE-MAKING METHOD: Crushing and destemming
Fermentation at controlled temperature of 28°C with own natural yeasts
AGEING: Stainless steel, Barrique
CONSERVATION: 6/7 years
SERVING TEMPERATURE: 15-18° C
18,00€
Pre členov wineshelf klubu iba: 16,00€
Dostupnosť: skladom
Posielame do 24 hod. od prijatia úhrady
Posielame do 24 hod. od prijatia úhrady
Dbáme na vysoké štandardy kvality našich produktov a služieb a súčasne aj na zodpovedné pitie.
Preto je obsah tejto stránky dostupný len osobám starším ako 18 rokov